Nieuwe website voor Switplus.com

Nieuwe website Switplus

Nieuwe manieren in digitale communicatie: de website SWITPLUS.com ervaart een uitgebreide herlancering

Met een vernieuwde vormgeving en een grotere gebruiksvriendelijkheid is de website Switplus.com Opnieuw starten. De bezoekers zullen uitgebreide informatie en achtergrond op alle producten van SWIT blijven ontvangen en kunnen onze diensten nu sneller en gemakkelijker terugwinnen. Als belangrijk communicatiekanaal draagt de website aanzienlijk bij aan de uitgebreide overdracht van producten, om de gebruikers op een gerichte manier te informeren en het inkoopproces te vereenvoudigen.

SWITPLUS.COM tot het punt: de benchmark voor e-commerce

Met de nieuwe website willen we de doelstellingen en resultaten van ons onderzoekswerk nog beter overbrengen. Wij hebben ook deze blog geïntroduceerd. Het biedt een uitgebreid overzicht van de verschillende onderwerpen van het huis en geeft gedetailleerde informatie over achtergrond teksten. In de duidelijk gestructureerde blog, in aanvulling op inleidende verklarende teksten, zijn er ook actueel nieuws, interactieve en multimedia biedt, zoals Video's en infographics, alsmede antwoorden op veelgestelde vragen over een onderwerp-of het nu technologie, Werking of de toepassing van onze producten.

Beta proces: het is jouw beurt!

We zijn begonnen met de nieuwe website als een beta-versie, om te kunnen ontwikkelen en nog verder te verbeteren met de hulp van Internet gebruikers.

In de comments of onder contact, kunnen gebruikers ons op de hoogte van hun feedback op de nieuwe website en actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de site met hun ideeën. Ons team zal ingaan op de opmerkingen, commentaar op de suggesties en suggesties en vragen te beantwoorden over de nieuwe website. Daarnaast zullen we publiceren gastbijdragen van deskundigen uit de wereld van netmakes en bespreken ze met gebruikers.

Ook in de sociale netwerken kijken we uit naar reacties onder de hashtag #switplus. Onze eis aan digitale communicatie: wij willen ons digitaal aanbieden niet alleen goed maar beter met de steun van gebruikers maken.

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * Gemarkeerd.